Termeni si Conditii

www.academiadeantreprenori.ro ofera informatii, precum si produse digitale in domeniile afaceri si antreprenoriat, investitii la bursa, educatie financiara si dezvoltare personala.

Tot continutul site-ului, al produselor si al serviciilor NU trebuie considerat ca sfat legal sau profesional, si trebuie folosit NUMAI pe propria raspundere.

Bogdan Popescu nu e consultant financiar acreditat. Bogdan Popescu ofera informatii bazate pe propriile experiente din afaceri si investitii si pe baza autoeducatiei personale obtinute din carti si cursuri online. Urmarea recomandarilor se face pe propriul risc.

Prin vizitarea si folosirea acestui site, esti automat de acord cu urmatorii termeni si conditii:

1. Acest site foloseste COOKIE-uri

2. Drepturile de autor (Copyright): Intelegi si esti de acord ca tot continutul disponibil pe acest site, inclusiv designul, culorile, imaginile si textul, sunt protejate de legile internationale de copyright.

Folosirea continutul acestui site sau a unor parti din continut fara acordul scris al lui Bogdan Popescu este stric interzisa.
De asemenea, esti de acord ca nu vei crea articole, imagini sau continut derivativ din acest site sau din produsele oferite pe acest site.
Ne luam drepturile in serios si vom face tot posibilul pentru a pedepsi nerespectarea regulilor de copyright.

3. Dezvinovatire Legala (Disclaimer): Bogdan Popescu nu ofera nicio garantie de niciun fel in legatura cu materialele de pe acest site. De asemenea, Bogdan Popescu nu garanteaza ca transimisia informatiilor nu va fi intrerupta, nici ca materialele nu vor contine erori, si nici ca vor fi corecte.
Tu si numai tu iti asumi toate riscurile asociate cu folosirea acestui site, cu recomandarile primite, cat si cu folosirea produselor si a serviciilor. Inclusiv cele legate de securitatea si confidentialitatea informatiilor tale personale.

Intelegi si esti de acord ca obtinerea rezultatelor detaliate (implicit sau explicit) pe site, depinde numai si numai de tine. Esti de acord ca esti singurul responsabil pentru orice pierderi de bani suferite din investitii la bursa facute in urma unor recomandari mentionate pe site sau in produsele si serviciile oferite, fie cu plata sau fara plata.

4. Intelegi ca prin introducerea numelui si a emailului in formularele de pe site te inregistrezi la primirea de newslettere gratuite si fara alte obligatii. Newsletterele sunt oferite ca un serviciu gratuit si nu necesita nici o plata.
Esti de acord ca ai ales sa primesti newsletterele prin introducerea prenumelui si a adresei de email de unul din formularele de pe site. Daca nu doresti sa mai primesti newslettere, pur si simplu apasa pe linkul de dezabonare (unsubscribe) de la sfarsitul fiecarui email. Daca ai nevoie de asistenta, te rog contacteaza-ne de pe pagina de contact.

5. Testimoniale: Daca doresti sa trimiti un testimonial / o poveste de succes, acorzi dreptul de publicare, reproducere si editare (reducere a lungimii, nu a continutului) a testimonialului, care ar putea include prenumele tau, initiala numelui tau si orasul tau de rezidenta. Toate tesimonialele prezentate pe site sunt reale si reprezinta opinia clientilor. Unii dintre clientii care au trimis testimoniale e posibil sa fi primit produse si servicii gratuite in semn de apreciere si recunostiinta. Daca doresti sa participi la testimoniale, te rog contacteaza-ne de pe pagina de contact.

6. Politica de returnare (Refund Policy):

Rezultatele obtinute cu ajutorul produselor si al serviciilor oferite de academiadeantreprenori.ro depind in foarte mare parte si de cumparator.

Pentru orice produs sau serviciu achizitionat de pe site, se ofera garantie de la 0 pana la 365 de zile, timp in care poti sa soliciti returnarea platii.

Daca nu esti multumit de continutul produsului si acesta contine o garantie, tot ceea ce trebuie sa faci e sa trimiti un email in decursul zilelor in care garantia e valabila si sa ceri returnarea sumei platite.

Nota: Ne rezervam dreptul de a adauga la, si a modifica acesti termeni si conditii fara o instiintare preliminara.