STAPANESTE CRIPTOMONEDELE - CURSUL MEU GRATUIT

PENTRU CINE SUNT ACESTE RESURSE?

Poate fi foarte dificil sa navighezi prin abundenta de produse si servicii care te pot ajuta sa investesti cu succes, sa-ti usurezi munca intr-o afacere, sau sa automatizezi mare parte din activitati. Iti ia mult timp pe care probabil nu ti-l permiti. M-am ocupat eu sa fac lista cu cele mai bune resurse ca sa nu mai trebuiasca sa investesti tu timp in asta.

RESURSE INVESTITII

Curs Investitii La Bursa

Am pierdut mult timp si bani pana sa descopar acest curs care mi-a deschis ochii si mi-a dat o directie clara in care sa imi continui educatia in investitii: value investing e cea mai potrivita strategie pentru mine (si pentru Warren Buffett).

CLICK AICI PENTRU DETALII DESPRE VALUE INVESTING BOOTCAMP
Mentorat in Investitii - Clubul Investitorilor

Fac eu toata munca pentru tine. Iti spun exact ce actiuni sa cumperi, la ce pret, cand sa le cumperi si cand sa le vinzi pentru a profita masiv de cele mai puternice trend-uri economice care vor genera profituri de mii de miliarde de dolari in urmatorii ani. Eu personal investesc in absolut toate companiile pe care le recomand. Cu doar 15 minute consumate in fiecare luna, vei avea aceleasi profituri ca si mine.

CLICK AICI PENTRU DETALII DESPRE CLUBUL INVESTITORILOR
Investitii Criptomonede - Portofoliu Investitii Cripto

Al doilea BOOM al pietei cripto se apropie cu pasi repezi si nu vrei sa ratezi aceasta sansa de a transforma chiar o suma mica intr-o adevarata avere.

CLICK AICI PENTRU DETALII DESPRE PORTOFOLIU INVESTITII CRIPTO

RESURSE ANTREPRENORI

Approd

Deschide-ti firma de la tine de acasa, rapid si cu preturi mici: PFA, SRL, sau SRL-d.

CLICK AICI PENTRU DETALII SI PRETURI (PLUS 50 RON REDUCERE)
Cele Mai Tari Cursuri de Afaceri

Daca vrei sa ai succes intr-un domeniu trebuie sa fii printre cei mai buni. In afaceri rata de esec e foarte mare pentru ca oamenii se arunca cu capul inainte fara sa invete inainte ce inseamna sa gestionezi o afacere. Nimeni nu se naste invatat. Vezi care e cel mai potrivit curs pentru tine si nu face aceeasi greseala ca majoritatea oamenilor de afaceri care esueaza.

CLICK AICI PENTRU CELE MAI BUNE CURSURI DE AFACERI
MxHost - Gazduire Site-uri Web (in Romania - IMPORTANT pentru viteza)

De cand am creat primul site am folosit serviciile MxHost si n-as putea fi mai multumit. Servicii de calitate la preturi excelente. Rar am avut probleme. Iar cand am avut, echipa lor tehnica de super-profesionisti mi le-a rezolvat rapid, chiar daca era vorba de prostii facute de mine si nu era treaba lor (de obicei duminica ma gasesc sa am probleme).

CLICK AICI PENTRU SERVICII EXCELENTE DE GAZDUIRE WEBSITE
FIVERR

Gaseste rapid freelanceri care-ti fac treaba ieftin (logo, editare poze, articole, site-uri, servicii SEO, copywriting, photoshop, etc.)!

DU-TE LA FIVERR

RESURSE FINANTE PERSONALE

Transferwise

Transferwise te ajuta sa economisesti sute de euro la comisioanele transferurilor bancare. Transferwise e pentru tine daca lucrezi in strainatate si trimiti des bani in tara, daca investesti la bursa sau la Forex, sau daca ai un credit in valuta.

CLICK AICI SA AFLI CUM FUNCTIONEAZA TRANSFERWISE