manual-investitii-la-bursa | Academia De Antreprenori

Folosind lectiile despre investitii la bursa din acest manual, vei porni intr-o directie corecta pentru a ajunge in cel mai scurt timp sa alegi actiuni profitabile.

Ce te va invata acest manual

Actiunile nu sunt doar niste hartii care se cumpara si se vand cu preturi intamplatoare. Reprezinta o bucata dintr-o companie, iar pretul lor e legat de performantele economice ale companiei.Cele mai importante 5 ponturi

  • Cum afli in ce investesc cei mai mari investitori din lume si cum poti sa le copiezi investitiile (si chiar sa ai procente de profit mai bune decat ale lor)

  • Care sunt toate abilitatile de care are nevoie un investitor la bursa pentru a avea rezultate mai bune decat 99% din oameni(e un procent intuit de mine)

  • De unde pornesti pentru a calcula valoarea unei actiuni. Astfel, comparand-o cu pretul actual al actiunii vei putea sa filtrezi doar cele mai sigure si profitabile investitii

  • De ce majoritatea investitorilor sunt in pierdere la bursa si cum sa te asiguri ca nu vei fi unul dintre ei

  • Care sunt avantajele burselor din SUA fata de bursa romaneasca

Cine imi vorbeste despre investitii la bursa?

Ma numesc Bogdan Popescu. Dintotdeauna am fost fascinat de investitii. Chiar si atunci cand nu cunosteam mare lucru despre ele si credeam ca sunt un fel de joc de noroc. Pe masura ce am inceput sa le inteleg si sa le descopar secretele, mi-a fost clar ca asta vreau sa fac pentru tot restul vietii.


E o activitate pe care o poti face indiferent unde te afli, nu ai niciun sef si... cel mai important. Dupa ce inveti sa investesti nu exista limita la cati bani poti castiga. Asa au ajuns multi printre cei mai bogati oameni din lume.

E egala cu un singur cuvant: LIBERTATE.


Nu au nimic in comun cu jocurile de noroc si o sa iti arat si tie care sunt toate abilitatile de care ai nevoie pentru a avea succes in investitii. Care sunt strategiile care iti asigura un castig cat mai mare si iti diminueaza la maxim riscurile.


Vei afla din acest scurt manual cele mai importante lucruri pe care mi-ar fi placut sa le stiu atunci cand am inceput. As fi castigat mult timp si as fi evitat sa pierd o gramada de bani.

In toata istoria omenirii, mai intai simplul troc si apoi afacerile din ce in ce mai sofisticate, au dus la inovatii si la progresul tehnologic extraordinar de care ne bucuram astazi. Investitorii le-au oferit multor oameni de afaceri capitalul necesar pentru a crea valoare pentru consumatori si pentru societate.

Investitorii sunt in varful lantului trofic al banilor si al economiei si misiunea mea e sa te ajut si pe tine sa faci parte dintre ei. Investitiile la bursa nu vor mai avea secrete pentru tine.

Pe acest site vei gasi multe informatii gratis si de calitate (sper).

  • Mi-ar placea sa te cunosc:

Vrei sa-mi spui ceva?

Pe E-mail

Click Aici

 

Prea ocupat sa scrii un e-mailt

Completeaza Rapid Formularul