investitii la bursa

ITI ARAT TOT CE STIU DESPRE INVESTITII LA BURSA

Click Aici pentru Cursul Gratuit de Investitii lock

Iti respect intimitatea si am TOLERANTA ZERO pentru spam.

Te invat sa investesti PE CONT PROPRIU la unele dintre cele mai profitabile companii din lume, listate la bursele din SUA (NYSE si NASDAQ). Primesti pe email cursul (de 4 lectii) De la ZERO la Investitor la Bursa Independent si vezi ca nu e asa GREU (cum multi isi imagineaza) sa faci investitii profitabile la bursa.

Bogdan Popescu

CE SPUN ALTI INVESTITORI (LA BURSELE DIN SUA)

"E prima data pentru mine cand am inceput sa investesc la bursa, dar recunosc ca e o experienta interesanta. Faci o treaba foarte buna, inclusiv de educatie in investitia la bursa. Am inceput sa fiu interesata si de alte optiuni decat piata romaneasca si europeana si cu cat mai multe produse financiare, cu atat ma simt mai ok si sper sa nu trebuiasca sa mai muncesc prea multi ani (din nevoie)"

investitor la bursa - Clubul Investitorilor

Raluca Efrosi - Bucuresti
Consultant financiar, specialist afaceri internationale si tranzactii comerciale si Investitor in programul Clubul Investitorilor (din 24 Noiembrie 2015)

"Sunt încântat de faptul că m-am înscris din prima zi în programul Clubul Investitorilor, investesc la bursa lunar si sunt convins că pe termen lung vor fi rezultate minunate. Îmi plac și îmi sunt utile atât recomandările tale de cărți, cât și articolele pe care le publici. Pe termen lung, legat de Clubul Investitorilor, doar o depreciere accentuata a dolarului mă îngrijorează puțin, dar sper ca e ceva nefondat... Cand un mare fond de investitii te va oferta să-l manageriezi, să rămâi la fel de dedicat proiectului Clubul Investitorilor :) Continuă munca frumoasa si utila pe care o faci, vei influenta pozitiv din ce în ce mai multe vieți!"

Adrian Breje - Oradea
Licentiat in management la Universitatea din Oradea si Investitor in programul Clubul Investitorilor (din 23 Noiembrie 2015)

investitor la bursa - Clubul Investitorilor

"Ai o enorma contributie in viata mea deoarece datorita tie am inceput sa investesc la bursa. Imi tin mintea antrenata pentru antreprenoriat datorita articolelor tale pline de valoare. Iti multumesc mult de tot pentru timpul acordat si pentru valoarea pe care o aduci in viata mea!"

investitor la bursa - Clubul Investitorilor

Mihai Zorila - Galati
Student la Fontys ICT in Eindhoven (Olanda) si Investitor in programul Clubul Investitorilor

Blog - Investitii la Bursa

Articole Recente
  • Robot care tranzacționeaza acțiuni și obligațiuni
  • Pășim pe urmele campionilor "all time" ai investițiilor
  • Cum investești când inflația e mare - Ep.4