Despre academiadeantreprenori.ro si Bogdan Popescu, fondatorul site-ului | Academia De Antreprenori

Bogdan Popescu

  • Timisoara, Romania
  • academiadeantreprenori

Se spune ca Dumnezeu lesina de ras cand vede un om care isi face un plan. Acum cativa ani, un blogger cunoscut din Romania mi-a spus ca e foarte important pentru mine sa imi fac un blog. Despre ce sa scriu eu pe un blog? Nu cred in descoperirea vocatiei. Ce e aia pasiune? Nu sunt Romeo si viata reala nu-i "Romeo si Julieta".

M-am gandit care e un domeniu de care sunt interesat si despre care mi-ar face placere sa invat mai multe. Ar fi un subiect interesant si pentru altii? I-ar ajuta daca mi-ar citi articolele? Am ales afacerile si asa s-a nascut academiadeantreprenori.ro.

Am plecat la drum.

Un articol pe saptamana.

Fara exceptii.

Citeste carti.

Fa experimente.

Scrie ce ai invatat.

Discuta cu cititorii.

Ce ii intereseaza pe ei?

De unde aflu raspunsurile la intrebarile lor?

I love this!

La partea de experimente au intrat si INVESTITIILE PE TERMEN LUNG LA BURSELE DIN SUA (NYSE si NASDAQ), pentru ca prin aceste burse poti investi in cele mai mari si cele mai inovatoare companii din lume.

Astazi, investitiile la bursa sunt interesul meu principal. Pe asta m-am specializat. Dar asta nu exclude ucenicia in domeniul afacerilor. Din contra. Pentru a face investitii profitabile, trebuie sa intelegi afacerile. Sa stii sa le citesti rapoartele financiare, sa intelegi datele demografice, trend-urile economice si multe alte variabile.

Asta stiu, asta invat in continuare, despre asta discutam daca stai prin preajma. Ma bucur ca esti aici si te astept in continuare.

Ma numesc Bogdan Popescu si sunt fondatorul si autorul www.academiadeantreprenori.ro. Sunt investitor la bursa si sunt specialist in bursele din SUA.

Sunt nascut in anul 1978. Sunt casatorit, am o familie frumoasa si o casnicie fericita. Pentru asta, cel mai mare merit il au minunatul meu fiu Matei si frumoasa mea sotie Patricia care e foarte pasionata de bucatarie si daca vrei sa ii incerci delicioasele retete te invit sa-i vizitezi site-ul.

Si acum partea plictisitoare. :) Am terminat facultatea de inginerie. Am lucrat la Siemens, Continental, Alcatel si NOKIA pe posturi de programator, project manager si team leader.

In 2014 am creat site-ul academiadeantreprenori.ro, iar in anul 2016 am infiintat compania Abundance Education S.R.L.

In anul 2017 am inceput un nou proiect si am creat site-ul bitcoinexpert.ro.

In acest moment ma ocup exclusiv de site-urile mele, de investitii la bursa, investitii in criptomonede si de afacerea mea.

Misiunea companiei mele e sa ofere educatie in antreprenoriat, investitii la bursa, investitii in criptomonede si dezvoltare personala prin materiale gratuite sau diferite produse si servicii.

Imi doresc sa ajut oamenii sa aiba o VIATA ABUNDENTA si plina de bunastare, dar in niciun caz NU CRED IN SCHEME DE IMBOGATIRE RAPIDA si nu o sa gasesti nimic de acest gen pe site-urile academiadeantreprenori.ro, bitcoinexpert.ro.

Daca toate astea suna bine pentru tine...