Academia de Antreprenori

DESCOPERA DRUMUL SPRE SUCCES IN INVESTITII LA BURSA:

Click Aici Sa Primesti Manualul de Investitii lock

Iti respect intimitatea si am TOLERANTA ZERO pentru spam.

Te ajut sa ai un punct de pornire si o DIRECTIE CLARA si corecta in Investitiile la Bursa, ca sa ajungi cel mai rapid la rezultatele dorite. Primesti cadou Manualul de Investitii la Bursa si afli care e cea mai potrivita strategie pentru tine si tot ce trebuie sa stii pentru a face alegeri corecte chiar de la primele investitii.

Bogdan Popescu

CE SPUN ALTI INVESTITORI

"Profesionalismul cu care te raportezi in acest program precum si atitudinea ta in abordarea subiectelor pe blog (le citesc cu mare placere) mi-a castigat increderea ca esti un om onest. Si sincer....ma bucur mult de aceasta colaborare. Sunt la inceput de drum in ceea ce privesc investitiile in actiuni si imi dau seama ca acest tip de investitii au si un grad ridicat de risc. Totusi "cel mai mare risc e sa nu risti niciodata" (ceva de genu, citai pe blog-ul tau la un moment dat :) )"

Oliviu G. - Viena
Inginer programator, rezident in Austria si Investitor in programul Smart Wealth Builder (din 2 Decembrie 2015)

photo

"E prima data pentru mine cand am inceput sa investesc la bursa, dar recunosc ca e o experienta interesanta. Faci o treaba foarte buna, inclusiv de educatie in investitia la bursa. Am inceput sa fiu interesata si de alte optiuni decat piata romaneasca si europeana si cu cat mai multe produse financiare, cu atat ma simt mai ok si sper sa nu trebuiasca sa mai muncesc prea multi ani (din nevoie)"

photo

Raluca E. - Bucuresti
Consultant financiar, specialist afaceri internationale si tranzactii comerciale si Investitor in programul Smart Wealth Builder (din 24 Noiembrie 2015)

"Sunt încântat de faptul că m-am înscris din prima zi în programul SWB, investesc lunar si sunt convins că pe termen lung vor fi rezultate minunate. Îmi plac și îmi sunt utile atât recomandările tale de cărți, cât și articolele pe care le publici. Pe termen lung, legat de SWB, doar o depreciere accentuata a dolarului mă îngrijorează puțin, dar sper ca e ceva nefondat... Cand un mare fond de investitii te va oferta să-l manageriezi, să rămâi la fel de dedicat proiectului SWB :) Continuă munca frumoasa si utila pe care o faci, vei influenta pozitiv din ce în ce mai multe vieți!"

Adrian B. - Oradea
Licentiat in management la Universitatea din Oradea si Investitor in programul Smart Wealth Builder (din 23 Noiembrie 2015)

photo
De la zero la investitor de succes Blog