Termene si Conditii

In continuare, pentru o mai buna claritate a Termenelor și Condițiilor, vom folosi urmatorii termeni:

 • Site” – inseamna site-ul www.academiadeantreprenori.ro
 • Administrator”- persoana sau echipa care se ocupa cu administrarea site-ului
 • Serviciu” – orice serviciu, material sau componenta a lor oferite pe Site
 • Utilizator” inseamna in continuare orice persoana care acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site, sau care doreste sa utilizeze in orice mod Site-ul sau Serviciul.

Neacceptarea prevederilor Termenelor si Conditiilor atrage obligatia Utilizatorului de a inceta accesarea Site-ului sau utilizarea Serviciului. Accesarea lor in continuare constituie o acceptare in intregime a Termenelor si Conditiilor si a tuturor prevederilor acestora.

Termene generale

Va rugam sa cititi urmatoarele termene de utilizare de catre dumneavoastra a acestui site. Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenelor si Conditiilor, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori.

Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu, ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si / sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

Restrictii

Continutul Site-urilor noastre e protejat prin legea drepturilor de autor si de legile marcii comerciale si sunt proprietatea proprietarilor lor. Cu exceptia cazului in care se mentioneaza altfel, nu pot utiliza informatiile si materialele din cadrul Site-urilor pentru uz personal. Nu aveti dreptul de a schimba, modifica, sterge, afisa, transmite, adapta, exploata, sau copia pentru distribuirea sau vanzarea oricaror informatii, materiale, marci comerciale, drepturi de autor pe alte site-uri.

Este necesar sa obtineti permisiunea scrisa de la noi sau de orice alta entitate care detine proprietatea intelectuala pe site-urile noastre inainte de a putea publica, distribui, afisa, sau exploata comercial orice material de pe site-uri. Prin utilizarea Site-urilor, sunteti de acord sa respectati legislatia privind drepturile de autor.

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, si nici opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de Administratorului Site-ului de la alti producatori / emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de “comunicate de presa”. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii a vreuneia din prevederile de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii / proprietarii Continutului Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri pot fi trimise la adresa: bogdan@academiadeantreprenori.ro, sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenelor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar (de exemplu blog, avatar, comentarii etc., dar fara a se limita la acestea) si pentru orice efecte juridice si / sau comerciale derivand din acestea.

Link-uri

Aceste termene de utilizare se aplica numai pentru Site-urile noastre, si nu pentru site-urile oricaror altor companii sau organizatii, inclusiv cele pe care le legati. Noi nu detinem nici o responsabilitate pentru continutul, publicitatea, produselor sau alte materiale puse la dispozitie prin orice alt site, inclusiv cele pe care le legati. in niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata in legatura cu utilizarea de orice continut, bunuri sau servicii disponibile pe orice alt site. Alte site-uri pot lega la Site-urile noastre cu permisiune numai. Ne rezervam dreptul de a anula orice autorizatie acordata de dumneavoastra sau orice organizatie pentru care vom aproba conectarea la site-urile noastre, si de a solicita incetarea unei astfel de conexiuni la oricare dintre site-uri, la discretia noastra, in orice moment.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care se trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de acele site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acelor site-uri.

Subscrieri

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor de internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.

Politica antispam

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PRIVATE

Aceasta politica explica modul in care Site-ul academiadeantreprenori.ro foloseste datele tale personale.

Politica de confidentialitate se aplica tuturor vizitatorilor site-ului, abonatilor la newsletter si clientilor.

Informatiile tale personale la care avem acces sunt:

 • numele si adresa de email – in cazul abonarii la newsletterele gratuite
 • numele, adresa de email, numarul de telefon, adresa si codul postal – in cazul cumpararii unor produse de pe Site.

Toate aceste informatii sunt strict protejate si folosite pentru:

 • transmiterea continutului si a produselor la care te-ai abonat, sau pe care le-ai cumparat.
 • in scopuri publicitare pentru a-ti transmite cele mai bune oferte de produse (ale noastre, sau altele care consideram ca-ti pot aduce valoare).
 • efectuarea unor analize privind modul in care este utilizat si vizitat site-ul, folosind Google Analytics.

Informatiile nu vor fi niciodata folosite in alte scopuri, vandute, inchiriate, sau impartasite cu alte persoane, decat in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, in conditiile legii..

Cumparaturile online sunt efectuate cu ajutorul unor intermediari de plati online si astfel, datele specifice cardului tau de credit sau de debit nu ajung in niciun moment la cunostinta site-ul academiadeantreprenori.ro.

Pentru trimiterea newsletterului și administrarea bazei de date de emailuri abonate, folosim serviciul Bigmailer. Pentru informații suplimentare puteți consulta și Politica de confidențialitate a Bigmailer la https://www.bigmailer.io/privacy-policy/.

Actualizarea sau Stergerea Informatiilor Personale Identificabile

Aveti anumite drepturi cu privire la Informatiile Personale Identificabile.

Ne puteti trimite un email la adresa bogdan@academiadeantreprenori.ro in care puteti solicita:

 • o copie a tuturor Informatiilor Personale Identificabile despre dumneavoastra aflate in baza noastra de date
 • actualizarea Informatiilor Personale Identificabile despre dumneavoastra aflate in baza noastra de date
 • stergerea tuturor Informatiilor Personale Identificabile despre dumneavoastra aflate in baza noastra de date
 • restricționarea prelucrării– puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
 • opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
 • portabilitatea datelor– puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
 • depunerea unei plângeri– puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
 • retragerea consimțământului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
 • să nu fiti supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Vom incerca sa raspundem prompt la fiecare email si sa oferim raspuns rapid in perioada specificata de lege. Totusi, sa aveti in vedere ca vor exista anumite informatii reziduale ce vor ramane in bazele de date, inregistrari despre acces si altele ce pot sa contina sau sa nu contina anumite Informatii Personale Identificabile despre dumneavoastra.

De asemenea, in anumite circumstante, unele Informatii Personale Identificabile sunt scutite de la asemenea cereri, de exemplu in cazul in care ne este solicitat de autoritati sa continuam procesarea datelor pentru a ne conforma unei obligatii legale.

Cand ne trimiteti un email cu o asemenea cerere, vom solicita informatii necesare pentru a va confirma identitatea.

CUM PUTETI SA NU MAI PRIMITI E-MAILURI DE LA NOI?

Intelegi ca prin introducerea numelui si a emailului in formularele de pe site te inregistrezi la primirea de newslettere gratuite si fara alte obligatii. Newsletterele sunt oferite ca un serviciu gratuit si nu necesita nici o plata.

Esti de acord ca ai ales sa primesti newsletterele prin introducerea prenumelui si a adresei de email de unul din formularele de pe site. Daca nu doresti sa mai primesti newslettere, pur si simplu apasa pe linkul de dezabonare (unsubscribe) de la sfarsitul fiecarui email. Daca ai nevoie de asistenta, te rog contacteaza-ne de pe pagina de contact.

Fiecare e-mail trimis contine un link de dezabonare, aceasta fiind o cale automata de a nu mai primi mesaje de la noi. Fiecare cerere de dezabonare este procesata automat de catre serviciul Mailchimp.

Angajamentul nostru : suntem impotriva trimiterii de spam.

Un mesaj electronic este considerat spam daca:

 1. datele de identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari, si
 2. beneficiarul nu a acordat deliberat, explicit si irevocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise, si
 3. transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal.

Limitarea raspunderii

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile, sau orice alta activitate legata de utilizare, precum pt niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Sub nicio forma, inclusiv dar nu limitat la neglijenta, noi sau oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori nu vom vom fi raspunzatori pentru orice daune speciale sau indirecte care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele sau informatiile de pe Site-uri, sau orice produse sau servicii furnizate in conformitate cu site-urile, chiar daca a fost informat de posibilitatea unor astfel de daune.

Legea aplicabila nu poate permite limitarea sau excluderea de raspundere sau daune incidentale sau de consecinta (inclusiv, dar fara a se limita la, date pierdute), astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea sa nu vi se aplice. Nu vom fi raspunzatori nici noi nici licentiatorii nostri sau furnizorii pentru toate daunele, pierderile si cauzele de actiune (fie in contract, prejudiciu, sau altfel) care depasesc suma platita de catre dumneavoastra la noi, daca este cazul, pentru accesarea site-urilor.

In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata pentru dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a oricarei consiliere, produse sau servicii pe care le primiti de la un vorbitor invitat pe Site-urile noastre sau la unul dintre evenimentele noastre.

Deasemenea nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de catre invitatii nostri in legatura cu afisarea lor a fotografiilor, numelui, sau biografie scrise pe Site-urile noastre sau in materialele noastre de marketing.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termene si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenele si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenele si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila.

In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Timisoara.

Inregistrare

Am putea, la discretia noastra, sa suspendem sau sa reziliezem inregistrarea oricarui utilizator, la orice nivel al site-ului, care incalca oricare dintre acesti termeni de utilizare, sau pentru orice alt comportament pe care noi, in discretia noastra credem ca este nepotrivit.

Termene

Informatiile, serviciile, produsele, creantele, subiectele de seminar, si materialele de pe Site-urile noastre sunt furnizate „ca atare” si fara garantii de orice fel, fie exprimate sau implicite. Noi renuntam la toate garantiile, explicite sau implicite, incluzand, dar fara a se limita la eficacitatea implicita a ideilor sau a strategiilor de succes listate pe acest site, precum si cele care sunt prevazute in produsele noastre sau ale participantilor la evenimentele noastre. Singura exceptie sunt garantiile de satisfactie si de absolvire, care sunt etichetate in mod clar garantii in cadrul Site-urilor noastre.

Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori, nu garanteaza ca functiile continute in site-urile noastre vor fi neintrerupte sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca Site-urile sau serverul care le face disponibile sunt verificate de virusi sau alte efecte nocive componente.

Nici noi, nici oricare dintre licentiatorii nostri sau furnizori nu garanteaza si nu face nici o reprezentare cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizarii serviciilor, produselor, informatiilor sau materialelor de pe acest site, in ceea ce priveste corectitudinea lor, acuratetea, fiabilitatea etc. Dvs. (si nu noi sau la oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori) va asumati intregul cost al tuturor operatiunilor necesare de service, reparatie sau corectare a sistemului dvs.

Legea aplicabila nu poate permite excluderea garantiilor implicite, astfel incat excluderea de mai sus sa nu se aplice in cazul dumneavoastra. Noi suntem o parte, si nu monitorizam orice tranzactie intre utilizatori si furnizorii terti de produse sau servicii.

Nu oferim sfaturi profesionale, sau personalizate

www.academiadeantreprenori.ro ofera informatii, precum si produse digitale in domeniile afaceri si antreprenoriat, investitii la bursa, educatie financiara si dezvoltare personala.

Tot continutul site-ului, al produselor si al serviciilor NU trebuie considerat ca sfat legal sau profesional, si trebuie folosit NUMAI pe propria raspundere.

Bogdan Popescu nu e consultant financiar acreditat. Bogdan Popescu ofera informatii bazate pe propriile experiente din afaceri si investitii si pe baza autoeducatiei personale obtinute din carti si cursuri online. Urmarea recomandarilor se face pe propriul risc.

Bogdan Popescu nu ofera nicio garantie de niciun fel in legatura cu materialele de pe acest site. De asemenea, Bogdan Popescu nu garanteaza ca transimisia informatiilor nu va fi intrerupta, nici ca materialele nu vor contine erori, si nici ca vor fi corecte.
Tu si numai tu iti asumi toate riscurile asociate cu folosirea acestui site, cu recomandarile primite, cat si cu folosirea produselor si a serviciilor. Inclusiv cele legate de securitatea si confidentialitatea informatiilor tale personale.

Intelegi si esti de acord ca obtinerea rezultatelor detaliate (implicit sau explicit) pe site, depinde de tine si de alti factori care nu pot fi sub controlul Administratorului site-ului.

Esti de acord ca esti singurul responsabil pentru orice pierderi de bani suferite din investitii la bursa facute in urma unor recomandari mentionate pe site sau in produsele si serviciile oferite, fie cu plata, sau fara plata.

Informatiile continute in sau puse la dispozitie prin intermediul site-urilor (inclusiv, dar nu limitat la informatiile continute in mesaj, in fisiere de text, sau in chat-uri) nu pot inlocui sau substitui serviciile profesionistilor instruiti in orice domeniu, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele financiare, medicale, psihologice, juridice etc. In special, ar trebui sa consulte un medic in mod regulat, in toate aspectele legate de sanatatea fizica sau psihica, in special cu privire la orice simptome care ar putea necesita diagnostic sau ingrijire medicala.

Noi si licentiatorii sau furnizorii nostri nu fac nici o declaratie sau garantie cu privire la orice tratament, actiune, sau aplicarea de medicamente sau un preparat de catre orice persoana ca urmare a informatiilor oferite sau furnizate in cadrul sau prin intermediul Site-urilor. Nici noi, nici partenerii nostri, sau oricare din partenerii nostri afiliati, nu va fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, speciale, exemplare sau de alta natura care ar putea sa rezulte, indifferent ca sunt pierderi economice, vatamare, boala sau moarte. Sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, si prin utilizarea de catre dvs. a site-urilor, sunteti de acord si raspunzator pentru orice astfel de decizii, actiuni sau rezultate, in orice moment, in orice imprejurare.

Castiguri

Atunci cand abordam diferitele aspecte dezbatute in oricare dintre Site-urile noastre, clipuri video, buletine de stiri sau orice alt continut, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca acestea va pot ajuta sa va imbunatati viata. Cu toate acestea, nu exista nici o garantie ca veti obtine un rezultat folosind oricare dintre ideile noastre, instrumente, strategii sau recomandari.

Nimic de pe Site-urile noastre nu sunt garantii pentru atingerea unor rezultate. Nivelul dvs. de succes in atingerea rezultatelor similare depinde de o serie de factori, inclusiv de cunostinte, capacitate, resursele implicate, dedicare si altele. Intrucat acesti factori difera in functie de indivizi, nu putem si nu garantam succesul, schimbarea sau imbunatatirea dorita.

Orice declaratii anticipative prezentate pe Site-urile noastre sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu sunt garantii sau promisiuni pentru performanta reala. Ar trebui sa fie clar pentru dvs. ca prin lege nu facem nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat din ideile noastre sau modele prezentate pe site-urile noastre, iar noi nu oferim consiliere juridica profesionala, medicala, psihologica sau financiara.

Testimoniale

Daca doresti sa trimiti un testimonial / o poveste de succes, acorzi dreptul de publicare, reproducere si editare (reducere a lungimii, nu a continutului) a testimonialului, care ar putea include prenumele tau, initiala numelui tau si orasul tau de rezidenta. Toate tesimonialele prezentate pe site sunt reale si reprezinta opinia clientilor. Unii dintre clientii care au trimis testimoniale e posibil sa fi primit produse si servicii gratuite in semn de apreciere si recunostiinta. Daca doresti sa participi la testimoniale, te rog contacteaza-ne de pe pagina de contact.

Politica de utilizare a cookie-urilor

CE SUNT COOKIE-URILE?

Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul dumneavoastra de catre site-urile pe care le vizitati. Sunt folosite pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, paginile vizualizate si altele pentru a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. Sunt, de asemenea, folosite pentru a face retargeting. Puteti in orice moment modifica setarile dumneavoastra legat de acestea, din browserul utilizat.

Atunci când vizitati acest site sunt folosite și cookie-uri ale unor terțe părți precum

Acordul parintilor

Site-urile sunt adresate adultilor cu varsta peste 18 ani si nu vom colecta cu buna stiinta informatii personale de identificare de la tinerii sub 18 ani. Recomandam ca parintii sa participe la activitatea copiilor lor pe internet si alte servicii on-line.

Livrarea produselor si serviciilor

Programele online si cele digitale se livreaza exclusiv electronic. Orice produse pe suport fizic va fi livrat prin curier.

GARANTIA PENTRU CALITATE SI RETURNAREA BANILOR PLATITI

Orice client poate cere returnarea banilor platiti in termenul specificat pentru fiecare produs (intre 0 si 365 zile), din orice motiv.

Rezultatele obtinute cu ajutorul produselor si al serviciilor oferite de academiadeantreprenori.ro depind in foarte mare parte si de cumparator.

Pentru fiecare produs sau serviciu achizitionat de pe site perioada de garantie valabila e cea specificata pe pagina cu descrierea produsului respectiv si poate fi intre 0 si 365 zile.

Daca la un anumit produs garantia nu e specificata, se considera ca nu are garantie, dar se poate acorda in cazul in care legile in vigoare specifica o perioada de garantie minima obligatorie pentru categoria respectiva de produse.

In perioada de garantie se poate solicita returnarea platii.

Daca nu esti multumit de continutul produsului si acesta contine o garantie, tot ceea ce trebuie sa faci e sa trimiti un email in decursul zilelor in care garantia e valabila si sa ceri returnarea sumei platite.

DREPTURI DE AUTOR

Informatiile publicate pe site-urile noastre sunt cu drept de autor si de proprietate, astfel incat utilizatorii se angajeaza sa nu inregistreze, reproduca, distribuie, multiplice informatiile noastre in orice mod fara permisiunea noastra scrisa.

Orice utilizare neautorizata sau distribuirea materialelor publicate de noi sau a altor materiale cu proprietate intelectuala de catre utilizatori este interzisa si ne rezervam dreptul de a cere cere despagubiri in instanta in cazul in care este necesar.


Ne rezervam dreptul de a modifica aceste termene in orice moment. Pentru a accesa versiunea actualizata va recomandam sa verificati periodic aceasta pagina.